Táborozások

Timóteus napközis táborok

A nyár folyamán, június 21-ével kezdődően augusztus 13-ig hét turnusban tematikus napközis táborokban vártuk tanulóinkat, ahol pedagógusaink színes programok biztosításával gondoskodtak a szünet tartalmas eltöltéséről. Megrendezett táboraink voltak: Digitális kalandozások; Életünk az állatokkal; Kihívások a fáraók földjén hittan tábor; Lurkó kézműves tábor; English for fun angol nyelvi tábor; Természetesen: EGÉSZSÉG!; Mesebirodalom.

Iskolánk megújult, kibővített épülete, megszépült udvara ideális helyszínnek bizonyult a tábori programok lebonyolításához. Emellett mindegyik táborozó csapatnak lehetősége volt a hét folyamán valamilyen kiránduláson is részt venni. (pl. Debrecen, Nyíregyháza, Tokaj)

A napközis táborokban turnusonként 22-31 gyermek két pedagógus és 1-2 pedagógiai asszisztens vagy szociális segítő irányításával szórakoztató, izgalmas, ugyanakkor az ismereteket is bővítő tábori programok részese lehetett.

Hálát adunk a pedagógusok és segítők szolgálatáért, és köszönjük az egyházközségnek a színvonalas megvalósítást lehetővé tévő anyagi támogatást.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.