SZÜLŐI ÉRTEKEZLET

Bejelentkezés ONLINE SZÜLŐI ÉRTEKEZLETRE, /2022.02.08 és02.09. -én/

Tisztelt Szülő!

Az alábbi fülek közül azt az osztályt választva, ahová a gyermeke jár, a kinyíló ablakban található linkre kattintson! Ez az online értekezletre bejelentkezés oldalára viszi.
( További segítség lejjebb: Lépésről lépésre)

1.a. osztály      Kun Anikó Zenta   osztályfőnök
Szülői értekezlet időpontja  2022. február 08.   (kedd ) 17.00. 

LINK:

1.a Kattintson ide az értekezlethez való csatlakozáshoz

 

Lépésről lépésre:
Tisztelt Szülő!

Kérjük, hogy pontosan válassza ki az osztályt, különben más időpontban és más osztályfőnökhöz irányítja a link. A csatlakozási linkre kattintás után megjelenő lapon a Folytatás ebben a böngészőben lehetőséget válassza! (Amennyiben telefonon próbál kapcsolódni, a Teams alkalmazás letöltésével tud tovább lépni, ha még nincs letöltve)

Kérjük, hogy senki se idegeskedjen! A bejelentkezés az értekezletre egyszerű, mint az egyszeregy!

A megjelenő ablakban a Név megadása mezőben a név mellé az osztályt is kérjük beírni. ( Mert előfordulhatnak azonos nevű szülők is) Majd a csatlakozás gombra kattintva az osztályfőnök már látja is várakozó vendégként az értekezlet felületén és beengedi. Innentől kezdve már láthatják, hallhatják egymást.

Amennyiben még pontosabban szeretné azonosítani magát a csatlakozást követően a jelentkezzen be linkre kattintva a gyermeke azonosító email címével és jelszavával megteheti. (De ez nem szükséges a szülői értekezleten való részvételhez)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük