TÁMOP-3.1.5/09/A/2-2010-0093

Jelen pályázat forrását az Európai Szociális Alap és a Magyar Köztársaság Költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.

Társadalmi Megújulás Operatív Program

„Pedagógusképzések- a pedagógiai kultúra korszerűsítése, a pedagógusok új szerepben a hajdúnánási Református Általános Iskolában” című TÁMOP 3.1.5-09/A/2-2010-0093jelű pályázat.

A pályázat alapvető célja, hogy az új tanítási és tanulási módszerek megjelenésével, a hagyományos pedagógusszerepek megváltozásával nagy kihívás elé kerülő pedagógusok számára az új körülményekhez való gyors alkalmazkodáshoz, az oktatás színvonalának emeléséhez, és az oktatási szolgáltatások széleskörű bevezetéséhez a módszertani és szakmai kultúra fejlesztéséhez támogatást nyújtson.

Ez egyrészt az intézményi implementációhoz is elengedhetetlenül szükséges új módszerek (tanulóközpontú, differenciált módszertan, változatos tanulásszervezési megoldások, kooperatív tanulási technikák, projekt módszer stb.), eszközök (pl. IKT) használatának széleskörű megismertetésével és elterjesztésével, másrészt az intézmények bevonásával, a szolgáltatások és intézményi fejlesztések korszerűsítésével történik.

Kedvezményezett neve: Református Általános Iskola, 4080 Hajdúnánás Köztársaság tér 11.

A fejlesztés egy feladat-ellátási helyen valósul meg: Református Általános Iskola, 4080 Hajdúnánás Köztársaság tér 11.

A pályázatból támogatott továbbképzések:

  • 1 pedagógus: Újabb műveltségterület elvégzésére irányuló részismeret megszerzése – Matematika műveltségterületi képzés tanítók számára
  • 1 pedagógus: Szakirányú továbbképzésen való részvétel – Sajátos nevelési igényű gyermekek nevelése – oktatása

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 7 716 841 .- Ft

Közreműködő szervezet neve, elérhetősége: ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. 1134 Budapest, Váci út 45. „C” épület

ESZA Nonprofit Kft
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.