TÁMOP-3.1.4/08/2-2008-0095

Jelen pályázat forrását az Európai Szociális Alap és a Magyar Köztársaság Költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.

Társadalmi Megújulás Operatív Program

Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés – Innovatív intézményekben.Református Általános Iskola a XXI. Században – innováció, esélyegyenlőség” című, TÁMOP-3.1.4/08/2-2008-0095 jelű pályázat.

A pályázat alapvető célja a sikeres munkaerő-piaci alkalmazkodáshoz szükséges, az egész életen át tartó tanulás megalapozását szolgáló képességek fejlesztése és kompetencia alapú oktatás elterjesztése a magyar közoktatási rendszerben, ami hozzájárul a foglalkoztatási helyzet javításához. Ennek érdekében a pályázat kompetencia alapú oktatás módszertanának és eszközeinek széleskörű elterjesztését célozza, a pedagógusok módszertani kultúrájának korszerűsítését, a tanulók képességeinek és kulcskompetenciáinak egyénre szabott fejlesztését és megerősítését, a rendszerben meglévő szelektív hatások mérséklésével, valamint az egyenlő hozzáférés és esélyegyenlőség szempontjainak érvényesítésével.

A pályázat további célja, hogy a regionális operatív programok keretében megvalósuló infrastrukturális fejlesztéseket összekapcsolja a szükséges szakmai fejlesztésekkel, annak érdekében, hogy azok egymás hatásait erősítve, komplex módon járuljanak hozzá az oktatás minőségének javulásához.

  • Kedvezményezett neve: Hajdúnánási Református Egyházközség, 4080 Hajdúnánás, Kossuth utca 2.
  • A fejlesztés egy feladat-ellátási helyen valósul meg: Református Általános Iskola, 4080 Hajdúnánás Köztársaság tér 11.
  • Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege 24 457 840.- Ft

Közreműködő szervezet neve, elérhetősége: Oktatási és Kulturális Minisztérium Támogatáskezelő Igazgatósága (OKMT), 1374 Budapest, Pf.: 564

Oktatási és Kulturális Minisztérium Támogatáskezelő Igazgatósága
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.