Digitális oktatás

TÁJÉKOZTATÁS HIBRID OKTATÁSRÓL 2021. 04. 19-től 05.10-ig

Tisztelt Szülő!

A 177/2021. (IV. 15.) Kormányrendelet 2. § értelmében „(2) 2021. április 19. napjától az általános iskolák 1–4. évfolyamai (alsó tagozat) rendes munkarendben működnek. (3) Az  általános iskolák 5–8.  évfolyamai (felső tagozat)… 2021. május 9. napjáig tantermen kívüli, digitális munkarendben működnek.”

A fentiek szerint:
1. Az alsó tagozat „B” héttel kezdi meg a jelenléti oktatást, míg a felső tagozat a 2021. március 08-tól használt órarend szerint folytatja a tanulmányait. 

2. A felső tagozatos tanulók számára a gyerekfelügyeletet továbbra is biztosítjuk. Kérem jelezzék a titkar.refnanas@gamil.com e-mail címre, amennyiben kérik ezt!

3. Az egészségvédelemmel kapcsolatos szabályokat továbbra is fenn kell tartanunk, így az Intézkedési tervben leírtak szerint a testhőmérséklet mérése, kéz fertőtlenítése az intézménybe való belépéskor, az osztálytermek gyakori szellőztetése és a maszk használata az épületen belül (kivéve étkezéskor) továbbra is érvényben van.

4. A tanulók hiányzása:

– Nem Covid-os betegség esetén a Házirendünk szerint fogadjuk el az igazolást.

– A hatósági karantén alatt álló tanulónak a Határozatot fogadjuk el a hiányzás igazolásaként.

– Amennyiben a gyermek krónikus beteg, vagy a szülő félti iskolába engedni a gyermekét, a szülőnek alapos indokkal kérelmet kell benyújtania az igazgató felé, és az igazgató határozatban igazolja a hiányzást.  

a) A 20/2012. EMMI rendelet igazolt és igazolatlan órákkal kapcsolatos rendelkezése továbbra is érvényben van, tehát 250 órát meghaladó hiányzás esetén, amennyiben a tanuló teljesítménye nem volt értékelhető érdemjeggyel, osztályozóvizsgával teljesítheti a tanév követelményeit.

b) A hiányzások miatt a jelenléti oktatás és a digitális oktatás párhuzamosan nem folytatható, azonban azoknak a tanulóknak, akik a fentiek miatt igazoltan maradnak otthon, a pedagógusok eljuttatják, hogy milyen tananyagrészek kerültek az órán feldolgozásra.

Amennyiben kérdése van, kérem keressen bizalommal!

További életére és munkájára Isten áldását kérem!

Biró István intézményvezető

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.