Millió lépés az iskoládért

Kedves Szülők, Gyerekek!

Kérünk benneteket vegyetek rész a MILLIÓ LÉPÉS AZ ISKOLÁDÉRT kihívásban. Az egymillió lépésért – ha elérjük -, nyerhetünk 1 millió forintot sporteszközökre.

A képre kattintva, vagy az alábbi információs blokkban a …Bővebben linkre kattintva a Millió lépés oldalán találtok bővebb ismereteket a kihívásról, és hogy mit kell tenni. Leginkább aktívan mozogni! A telefonra telepített alkalmazás az iskolánk kiválasztott osztályához adja minden nap egyszer az összegyűjtött lépéseket.

A lényeg, hogy mindenki mozogjon! Nagymama, nagypapa is csatlakozhat a szülők mellett. A rádió 2023. szeptember 21-ei reggeli adásában elhangzott, hogy tavaly volt olyan iskola, ahol kettő nap alatt teljesítették az Országos Kék Kör távját a lépéseikkel. Vagyis a kijelölt 77 nap alatt biztosan teljesíthető többször is, emelve az esélyeinket a nyerésre.

Itt található a telefonra telepítendő applikácó használatának a leírása. Fontos, az iskolánkat ki kell választani, illetve ott egy osztályt a programban.

https://milliolepes.hu/wp-content/uploads/2023/09/2023_MillioLepes_Telepitesi-es-hasznalati-utmutato_TELJES.pdf

A célunk, hogy a nyereményből egy TEQBALL asztalt vásároljunk, illetve az óvodásainknak sportszereket.

Ezt a magyar találmányt – a TEQBALL asztalt – a gyermekeink a zánkai és a fonyódligeti Erzsébet táborokban már kipróbálták, nagyon tetszett nekik. Egyöntetű volt, hogy szeretnének ilyet az iskola udvarunkba. Nem csak focit, hanem más labdajátékokat is lehet rajta játszani (másként a megszokottól). Egyszer pedig majd ilyen profik lesznek, mint az alábbi videóban láthatjuk.

2023. tavaszi sorsolás: (érdemes megnézni, mert sok hasznos információ is van benne.

Még egy érdekesség. A tavaszi kimutatás szerint a kerti munkát is be lehet számítani, azt is átfordítja lépésekre a program. A testnevelés órákat (csak az okos órát viselni kell) is beszámolhatjuk, a tánc, kézilabda edzéseket is és még sok minden mást is.

Hajrá!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük