Vadasparkban az iskola

2022 június 14-én a Református Hitéletért Alapítványunk támogatásával és a Diákpresbitériumunk szervezésében az iskola összes osztálya a Nyíregyházi Vadasparkban töltötte a napot.

Köszönjük a gyerekeknek, hogy nagyon jól viselkedtek, sok fotót készítettek a meghírdetett fotó pályázatunkra. Alsótagozat és felső tagozat kategóriában lesz két fantasztikus nyeremény odaítélve a legjobb állatos képért. Ősszel egy kiállítást is szervezünk a legjobb képekből. A lenti képen megadott címre kérjük emailben felcsatolva elküldeni. Kérjük a készítő neve és osztálya szerepeljen a levélben, esetleg a képet is át lehet így nevezni, mert például egy cicamókus32@gmail.com címhez hasonló emailcímről nem biztos, hogy tudjuk ki a tulajdonosa. Köszönjük a kísérő pedagógusoknak az egésznapos helytállást, a közös élményeket, melyeket a gyermekekel együtt szerezetek.

Figyelem!

A nyári szüntben se hagyjátok abba az élővilág fotózását! A kertben, a parkban vagy ahol kirándultok fedezzétek fel a sok csodát (darázsfészek és méhkaptár, veszett róka, víz alatti felvételel kerülendő!!!) és készítsetek művészi fotót, különleges pillanatokat megörökítő fényképeket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük