Bátorító üzenet

Meglepetésként hoztunk most neked Bob Gass-től, a Mai IGE írójától egy bátorító üzenetet, hogy ebben a bizonytalan világban is tudd: biztonságban vagy Isten szeretetében és semmi nem választhat el Tőle!

Mennyei Atyád szeretete megmarad, feltétel nélküli, állandó és örökké tartó.
Isten szeretete irántad betonba ágyazott, szakítószilárdsága minden próbát kiáll. Ez az alap, amire építeni tudod az életedet

Nyisd ki a Bibliádat, ami egy élő levél a szeretetről, egy olyan Atya szándékának bizonyítéka, aki nem akar mást, csak azt, ami a gyermekeinek a legjobb. 

Istentől hatalmas fegyvert kaptunk, amivel felülkerekedhetünk félelmeinken:
„a teljes szeretet kiűzi a félelmet.” (1János 4:18) Ez a feltétel nélküli szeretet, melyet Jézus Krisztus vásárolt meg és fizetett ki, amikor meghalt érted a kereszten.

Íme 3 nagyszerű félelem-megsemmisítő ige, amelyekre nehéz időkben támaszkodhatsz:


1) „a teljes szeretet kiűzi a félelmet.” (1János 4:18)

2) „Mindenre van erőm a Krisztusban, aki megerősít engem” (Filippi 4:13).

3) „Semmiért se aggódjatok, hanem imádságban és könyörgésben mindenkor hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt; és Isten békessége, mely minden értelmet meghalad, meg fogja őrizni szíveteket és gondolataitokat a Krisztus Jézusban” (Filippi 4:6-7).

Kívánjuk, hogy ezek az igék járják át a szívedet és legyenek támaszoddá a legnehezebb körülményekben is! Isten élő üzenete az, ami 100%-os változást hozhat a szívedbe! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük